Kamionem do zahraničí

Posted in Služby.

Společnost INEX SPEDITION s.r.o. se pyšní dlouholetými zkušenostmi v oblasti mezinárodní dopravy, spedice, logistiky a skladování. Mezinárodní kamionová doprava je zajištěna díky rozrostlému vozovému parku, jehož stáří je průměrně 2,5 roku. Ať už chcete přepravit cokoliv do zahraničí, doporučujeme tuto firmu.
Cílem společnosti je nabídnout své klientele komplexní služby v dopravě a klade důraz na zabezpečení nákladů. Ke své práci používá nejmodernější techniku s co nejnižším zatížením životního prostředí. Své služby nabízí společnost INEX SPEDITION s.r.o. po celé Evropě a neustále se snaží rozvíjet.

Velké firmy potřebují personální audit

Posted in Služby.

Pokud máte podnikatelského ducha, tak tajně doma sníte o tom, že máte velkou prosperující firmu s aspoň tisícem zaměstnanců. Ovšem takovýto sen rozhodně není jednoduchý, a pokud nemáte vztah k oblasti, ve které by působila, asi by se z vás stal docela nešťastný člověk. A samozřejmě starat se o takové množství lidí, to už je na personální audit, který umí správně rozdělit pracovní sílu.

Distribuční centrum pro snadnější dopravu

Posted in Služby.

V případě, že jste větší firma, jež obchoduje na celostátní úrovni určitě se neobejdete bez distribučních center. Distribuční centrum znamená logistickou síť, která vede do vašeho kraje, města i přímo před váš dům. Velké firmy provozují tyto centra sami, menší firmy za tuto službu zaplatí a doručení zásilek je tak efektivní a rychlé. K zákazníkovi se tak zásilka dostane rychle a v pořádku.

Logistické a distribuční cesty jsou dvojího charakteru. Buď od výrobce do velkoobchodu, nebo přímo ke koncovému zákazníkovi.  V obou případech je důležité myslet na skladování a správný systém zásob a doplňování zboží.

Nebankovní hypotéka je poskytována až na 30 let

Posted in Služby.

Jedním ze stále více oblíbenějších finančních nebankovních produktů je nebankovní hypotéka, takzvaná americká hypotéka. Tato hypotéka je dlouhodobý úvěr zajištěný zástavním právem s tou výhodou, že peníze můžete využít k jakémukoli účelu. Nemusí se tedy jednat o nákup nemovitosti nebo provedení rekonstrukce, jak tomu bývá u běžných hypoték. Americká hypotéka má navíc oproti spotřebitelskému úvěru výhodu v nižší úrokové sazbě. Nebankovní hypotéka za poskytována Az na 30 let s moznosti Pozastavení splátek ČI bezplatného předčasného splacení. Pro VSE bez bez Registru dokládání příjmu.PENÍZE muzete mit Jiz Behem několika DNU.

Realizace interiérů na zakázku

Posted in Služby.

Jestliže máte v plánu realizaci bytu, domu, nebo jiných prostor, je dobré si nechat vyhotovit návrh od odborníka. Ten vytvoří jakousi vizualizaci interiéru a vy tak budete mít podrobnější představu, jakými dalšími způsoby lze dále využít váš prostor a jak by vypadal výsledek v reálu. Po vytvoření návrhu, vizualizaci a celkové kalkulaci následuje vlastní realizace interiérů.

Při samotné realizaci návrhu je někdy potřeba provést celkovou rekonstrukci interiéru – to znamená provést práce jako je bourání, zdění, rekonstrukce kanalizace a vodovodů a další. Nejjednodušším řešením je využití služeb firmy, která se rekonstrukcemi interiérů zabývá, a ta už zařídí vše potřebné.